Monday, December 20, 2010

rindu

Posted by pInKy LoVeR at 10:06 PM 2 comments
wowowowowowo!!!
bosan seyh...tak tau nak buat pe..
nak buat craft mesin jahit rosak...
nak g shopping ngak ad money...
arghhhhhhhhhhhhhhh.....
aku RINDU semua orang...
menghitung hari detik demi detik...
cuti kali nie ak isi dengan membuat craft2...
bosan dah tak tau nak buat pe...
nak layan citer korea malas la...
jadual kelas utk sem depan dah kuar...
sampai petang jugak la kelas..
emmm...larat ke x...
readha je la...
ok stop here...
mau solat and buat craft lagi....
miss u all................



Saturday, December 18, 2010

merapu

Posted by pInKy LoVeR at 2:44 AM 2 comments
helloooo
lamanya tak ketuk kekunci nie...hehe
sgt2 la bz...
cuti tinggal lagi labih kurang 2 mggu lagi..
emmm...malasnya!!!
ok..stop here...
wait for my new craft blog...
coming soon....:)))

Monday, November 15, 2010

opps..terlebih sudah..........

Posted by pInKy LoVeR at 4:57 AM 3 comments
horray!!!!
that what i feel now...
raa mcam nak menari ala2 super junior lak...
this what i'm waiting for...
HOLIDAY!!!!...
today last paper..EKONOMI
..
hate this..i cant answer it..either fail or pass??
hope i will not repeat this paper...
i dont to see this paper next year...
esok pulang ke kampung..
berHOLIDAY di sana...
yahooo....
boleh
qada' tidur puas2..
makan puas2...
*gemok????
Blogging puas2..
facebooking puas2
..
tgak movie,tv puas2..
buat craft puas2...
and buat semua perkara yang boleh memuaskan hati..


lusa dah nak raya...
emm...apa perlu buat erk??
rasa macam x raya jer...
ada lagu raya aidiladha ker??
tiba2 teringat lak lagu raya dendang perantau...favourite kot...haha
papepon SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA BLOGGER TEGAR.....

dalam sibuk2 nak exam ekonomi yang macam apa entah soalan tadi..
rasa macam nak makan jer kertas soalan eko tadi...
nasib baik orang tepi dan depan ada..kalau tak memang kosong la kertas tu..
macam kain kapan jwapnya..memutih jer...
kenapa ak boleh xleh jawab??
orang lain panjang jer karang
esei??
sebab ak KURANG STUDY..
kenapa ak kurang stdy??
sebab..tgak bawah nie...!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
.
.
.



nie la sebab dan akibatnya???
XLEH JAWAB EXAM..
padan muka!!
*separuh giler*

so, moral of the story..
dah tau exam tu paper killer...
jgn rajin ambik order.
sengal ker..
duit masuk pon..kalau exam x pass sape nak jawab?
berani buat berani tanggung kan??
padan muka ko, MUNIE>>>>

p/s:raya ke 3 jemput datang umah yer..

Saturday, November 6, 2010

starter

Posted by pInKy LoVeR at 9:38 AM 2 comments

sudah lama rasanya tak menterjah kawasan ini..
not busy with exam..
but with a lot of order...
alhamdullilah..semuanya
dah siap..
thnx pada yang order..hope puas ati la..
skunk kena tumpu pada exam lak..
thirrd paper baru hbas...
ingat nak tutup dh order tap
i..
baru je siap yang tempahan lama..
datang lak tempahan baru..
alhamdulilah...
hope sempat la buat...
tiba2 cuak sal exam la...
ad hampir 25 lagi tempahan yang masih blom disentuh..
but i tried my best....


nie la order budak2 kelas adikku

*pelbagai harga *
-for order inbox me at fb-

max6 huruf *rm3.50*

rm3/pcs
*boleh pilih warna*

*huhh..lega tempahan nie semua dh sampai pada tuanya..
thnx 4 the order...
buat masa nie order hanya untuk budak2 IPGKSM only...
tapi skunk nie order ditutup..
nak cuti dah..
kalau nak awal tahun dpn pon boleh tempah sekarang..
macam2 design..:))


Sunday, October 31, 2010

bored

Posted by pInKy LoVeR at 9:38 PM 4 comments

ello...
today i have done my first paper
for final exam...
not so easy...
mintak2 la lulus..

i got a new hobby..
:
:
:
:
:
:
:

keychain :)

hp chain :))

for order opened now :))

Saturday, October 30, 2010

morning :)

Posted by pInKy LoVeR at 6:01 PM 1 comments

bengang???
that what i feel now!!
i wake up early this morning
and then come to college
tutttut...
CLASS CANCEL...
arghhh..no one text me that class had been cancel this morning...
mcm %**$$
rasa mcam nak makan org jer....:(

i hate this condition..
is better for me to stay at home...
mum...i want back home :(

tomorrow final exam will be strted..
my first paper is ENGLISH??
i didn't prepared 100% for tomorrow!!

wish me luck for first paper :))

no more sunshine..
raining over the day...non stop!!
new business will be started soon :)

sekadar hiasan :
jgn mara ye cik ara :))

Sunday, October 24, 2010

it wrong

Posted by pInKy LoVeR at 11:14 PM 4 comments

You may not know to whom your heart will fall into.
Sometimes it can land in the hand of someone that you know you are not suppose to fall into.
This is exactly where I am now.
I know it's wrong for me to stay and love you.
But my heart has a mind of its own,
I just hope one day HE will give us the way to be together.
If not then I hope HE will give me the courage and strength to let you go.

To the one I love:
it's been too long since I've seen you.
I miss you.
But we must move on.
We must find someone else. 
But you will always be a part of me.
I will never ever forget you.

I must be strong
coz now i know
it's wrong for me to stay and love you........

mood:serabai+blurr+sakit kepala=ZzzzzzZzzz

perlu ke??

Posted by pInKy LoVeR at 10:51 AM 0 comments

it almost 1.52 a.m..
still cant sleep..
thinking about ????
arghh...ignore it!!

mood::melayan musfirah n her romte, aina...
tgh usha mamat hensem dalam fb...
not mine....

no preparation for final!!

Friday, October 22, 2010

special for u :))

Posted by pInKy LoVeR at 9:02 AM 2 comments

HEPI BIRTHDAY TO YOU...
HEPI BIRTHDAY TO YOU..
HEPI BIRTHDAY TO ZAHRAA..
HEPI BIRTHDAY TO YOU...........


Zahraa :

sweet 19 dear..
may ALLAH bless Ur Life..
"be more matured"..hehe...
gud luck in ur stdy..
enjoy ur 19teen..
next year no more "teen" :)
hope u will find ur "mr.right" soon..
lastly..enjoy ur birthday :)))

Thursday, October 21, 2010

peace no war :))

Posted by pInKy LoVeR at 10:07 PM 1 comments


salam jumaat :))

alhamdulliah agak awal bangun pagi nie
almaklum la mengejar utk ke KuALA bESut.
get nasi dagang n ayam goreng for breakfast
with mocha ice blended :)
bukan main semangat lagi..
sekali lupa nak ttup kipas n lampu..
ala bukan ak bayar pon bil elektrik..ad ak kesah??
kalau balik umah alamak matahari nak terbenam baru nak bangun..
miss home :(
this weekend kena jd "gadis padang" utk hockey tournmnt..hehe
masa utk menggelapkan muka
sememangnya gelap pon :)
hockey tornemnt nie utk semua ipg zon timur..
agak ramai penyertaan...
tak tau la mcm mne esk ..
hope everthing berjalan lancar la..
ths tournment held from morning until evening...
everyone are invited to be at padang IPG kSM tomorrow..
there a lot of activities...
have fun :)))

-------------------------****---------------------------

EXAM???
it's just around the corner...
my preparation????
0.01 %..
OMG..plis give me some more time..
i not ready for this...
4 pper for exam :
Bm
Bi
Ps1
Ps 2

*pen off*

p/s :missing him a lot :(

Monday, October 18, 2010

makin hampir

Posted by pInKy LoVeR at 7:09 AM 1 comments
*after performance*

alhamdullilah
asgmnt smua dh habis
program2 pon sudah habis..
syllbs pon hampir habis..
stdy week makin hmpir..
exam???

::xsabar mahu menghabiskan EXAM..
MAHU CUTI..::


******________________________******


rasa seperti mau terbang ke awan..
mau pergi ke tempat yang tiada penghuni...
mau mencari sedikit ketenangan...
mau keluar dari kepompong..
anyone can help me???
i need some freedom!!!!

mood:jiwa kacau+otak giler


click this :support it :)

Monday, October 4, 2010

something to share!!

Posted by pInKy LoVeR at 7:30 PM 1 comments
it open my eyes after i read it..
it open my mind to think more about love :))

Cinta itu buatkan,
Cinta utamaku lemah,
Cinta aku pada si dia,
Buatkan cinta aku pada Tuhan
Allah Yang Maha Esa..

Buatkan cintaku pada Rasulullah
Kekasih Yang Maha Kuasa
Buatkan cintaku pada agama
Islam yang gah agung
Buatkan cinta aku pada iman
Nur yang sentiasa terang
Seakan-akan goyah
Umpama meniti jambatan rapuh
Yang kalau-kalau ditiup angin kencang
Rebah sujud sia-sia ke bumi

Cinta aku pada si dia
Mencalar kotor pada pahalaku
Bertambah erat pula
Pegangan si dosa-dosa
Cintaku pada si dia
Buatkan jiwaku resah
Bernanah dengan maksiat
Zina mata, zina hati
Buat aku terus-terusan gelisah
Melihat pasangan lain
Melayari bahtera durjana
Yang kononnya indah
Walhal aku tahu
Halal haramnya...
Meskipun aku tahu
Baik buruknya...
Sungguhpun aku tahu
Azab dan siksanya...

Bukankah cintaku aku pada si dia
Harus bawaku dekat
Ke kota pujaanku...syurga
Bukankah cinta aku pada si dia
Harus jauhkan aku sejauh-jauhnya
Dari neraka yang pedih azabnya

Jadi...
Mana mungkin cinta ini
Cinta aku pada si dia
Adalah cinta bisikan Allah
Mana mugkin cinta ini
Cinta aku pada si dia
Adalah cinta yang bisa buatkan aku
Bahagia dunia akhiratnya
Mana mungkin cinta ini
Cinta aku pada si dia
Adalah suci, tulus dan perawan

Aku muhasabah nilai cinta ini
Sebak dada, kusut jiwa
Menitis air mata seorang hamba derhaka
Mengenangkan betapa murahnya nilai cinta ini
Hinanya cinta ini disisi tuhan

Cinta yang aku dambakan
Cinta aku pada si dia
Tiada apa-apa erti buat Tuhan
Hanya lumpur noda mengundang murka...

Rupa-rupanya
Cinta aku pada si dia
Tidak layak menggapai rahmat
Tidak layak menjemput berkat
Dan tidak akan pernah mengundang keredhaan

Maafkan aku Ya Allah
Maafkan aku untuk ada rasa
Cinta aku pada si dia
Yang tidak ada nilai di mata mu Tuhan

Ya Allah
Jodohku ditanganmu
Kalau benar
Cinta aku pada si dia
Hanya menambah timbunan dosa
Aku mohon ampun Ya Allah

Doaku...
Harapanku...
Pintaku dengan harap...
Harap yang Penuh rendah diri sebagai hambamu
Kurniakan aku masjid yang sempurna
Dengan jodoh yang baik-baik
Penuhi pertemuan dan perpisahannya
Dengan iman, nur dan rahmatmu...
Biar jodohku itu...
Buatkan aku dekat padamu Ya Allah
Biar jodohku itu...
Buatkan syurga nanti jadi naungan untukku
Biar jodohku itu...
Buatkan aku lebih mencintaimu
Lebih dari segalanya Ya Tuhan...
Ya Allah... Amin...

Friday, October 1, 2010

19th now

Posted by pInKy LoVeR at 9:22 PM 3 comments
i'm 19 years old now!!


i wish that:
*my life more happy..
*can forget the all bad memories...
*more success in stdy
*can up my "iman"
*more matured "mybe"hehe

thanx for all the wishes on facebook,whose calling me..
whose text me...
thnx a lot..really appreciate it...
luv u all :))

Wednesday, September 29, 2010

tak habis lagi!!

Posted by pInKy LoVeR at 11:00 AM 0 comments
helloooooooooooooo...
oh baru perasan dah bersarang dh blog nie..quiet buzy with raya+asgmnt+personal prob!!
btw rasanya x terlambat lg nk wish SALAM AIDILFITRI
to all blogger...:))
____________________****___________________
here some pic during my hari raya!!
a best moment forever..
a family gathering...



that why i like HARI RAYA!!!

____________**********______________

huhuhhhhhh...
raya dh nk hbis...
exam dh nk dekat...
asgmnt byk lg..**blurrrrrrr**

pen off::asgmnt mode::
still tune k!!
::another story coming soon::


Tuesday, September 14, 2010

new bf??

Posted by pInKy LoVeR at 10:29 AM 0 comments

my new bf!!!
T715 SE PiNK..
in love with it :P
:))





Tuesday, August 31, 2010

meracau

Posted by pInKy LoVeR at 10:12 AM 0 comments
to my besties
ak penat la nak pkir sal nie..
nnti ad msa
lpas ak siapkan asgmnt yg berlambak nie
kita story2 erk
selesaikan apa yang patut..
k....
sELAMAT bALiK kAMpUNG..
_______________***_________________

tgh menggiler dengan asgmnt pengantar pendidikan
ak rasa nie la asgmnt paling menyakitkan kepada nak dibuatnya
baru aku tahu kepayahan membuat asgmnt!!
dah dua malam tak tidow..
semuanya sebab asgmnt..
adoi...
kalau la ada doremon kan bez..

______________***_____________

hari nie buat majlis buka puasa utk budak2 kelas
lame dah tak makan same2 gan semua orang
thnx semua yang hadir ye..
harap berpuas hati le..
*pesanan penaja*

menu:
*nasi kerabu
*air oren
*agar-agar
*puding roti
*kuih-muih


Thursday, August 26, 2010

sorry

Posted by pInKy LoVeR at 7:11 AM 0 comments


Wednesday, August 25, 2010

balik raya

Posted by pInKy LoVeR at 1:10 AM 0 comments
xsbr nk balik umh..
mau cuti raYA..
bleh kumpul rmai2 gn fAMilY..
1 WEEk lG.

BUT...
muST FINISH UP all these asgmnt..
  • kkp KKE
  • kkp PP
  • kkp MATH
  • kkp ELP
  • kkbi BM A
  • kkp ELA
*tapi mampu ke siapkan dlm masa terdekat nie??
hoho..
wish me luck k....

Sunday, August 22, 2010

crazy women..

Posted by pInKy LoVeR at 10:14 PM 1 comments
what have i done??
amat memerlukan ketenangan..
i tried to kno0w myself
mood::kecelaruan otak::
need someone to be my listener..
any volunteer??:(
trouble is my friend now..
everthing mcm serba x kena..
i dont why??


to:my dear friend...i so sorry..
i didnt meant it..
give me some more time k..
will explain to you everthing>>

oppss

Posted by pInKy LoVeR at 5:22 AM 0 comments
salam ramadhan ke.....(lupa da)

sementara menunggu org lain balik terawih
layan blogging dlu..
kalau dulu ak lebih suka shopping kt mall or supermarket
tapi skrang ak tengah gilekan online shopping
lebih senang kot..
setakat nie banyak la jugak stuff yg ak beli on9
beg,baju,tudung and soon la..
merisik2 baju kt fb nie
beg boleh jer tgk sni..
byk la jugak blog yang ak usha2
main sapu je yg mne berkenan...
duit xda...hahaha
stkt ak shopping on9 nie semuanya puas hati la
berbaloi la jugak..
kalau korang ada blog2 shopping bleh la shre gn ak...

__________________*****_________________

baju raya dh siap
tudung pon dah beli kt snie je..
selipar??perlu ke beli erk??
dalam simpanan dah ad 3 wedges..
tp xkira..mau beli jugak...hoho
untuk raya semua dah beres..
tapi puasa belum habis lagi..
and yang paling utama
SIAPKAN ASGMNT SBLM CUTI RAYA
baru la dpt raya dengan selesa..hehe

______________:::::::_______________

emosi sejak dua menjak nie makin tak stabil
aku pon xtahu kenapa dan mengapa...
korang tahu tak kenapa??
mungkin sejak belajar subjek KKE kot cam xstabil je emosi nie
tapi ad kaitan ke??
ah..whatever...........
sesi luahan jiwa...hoho
kalau dulu ko kwan ak
skunk
ko la pling ak meluat/menyampah
berlagak sangat...
walaupun kita kwan DULU
tapi SKUNK
ko LAWAN AK..
ko ingt ko hebat sangat
ye la...mungkin ko rasa ko HEBAT dari ak
yela...
ko jantan sgt la kan...
tunjuk hebat la depan pompuan..
eleh tak kemana pon...
berlagak je lbih
ko ingt ko boleh ambil kesempatan ats kebaikan ak??
once ak dh kena...
smpai bila pon ak akan ingt pe ko bt kt ak
walaupun kita sekelas
dalam masa 4 tahun lagi ak ttp akan ingt apa ko buat..
aku nak tgk je stkt mana ko boleh go on dengan perangai belagak ko tu
nak ktuk2 ak pon agak2 la
kdng2 ak leh gak terima..
tapi kalau dh lebih2 nie melampau la plak kan
nie nak main sindir2 la
kalau rasa jantan sgt mai depan la weyh...
alah..
walaupun ak penah gak kacau ko tapi xda la sampai menghina ko kan???
kalau boleh la ak xnk tgak muka ko yang hensem tu kan...
tapi dh satu kelas...
terpaksa la menghadapnyer...
bulan2 puasa nie jgn sampai api kesabaran aku naik..
to that guy:
*watch out ur mouth

::hanya luahan jiwa semata2:::

selamat menjalani ibadah puasa yer!!!



Wednesday, August 18, 2010

8 ramadhan

Posted by pInKy LoVeR at 8:53 AM 1 comments
i realize who am i..
..now..
i know who are friend..
who are enemy...

Monday, August 9, 2010

Ya RamADHAn

Posted by pInKy LoVeR at 11:21 AM 1 comments
RAMADHAN muncul tatkala diri ini makin merinduiNYA..
salam RAMADHAN al- MUBARAK kepada semua yang menyambutnya..
Hanya mengharapkan RAMADHAN kali ini
lebih baik dari sebelumnya..
sama-samalah kita mencari keredhaan dariNYA


salam kemaafan buat semua..
~munieaieda~

Friday, July 30, 2010

TipU

Posted by pInKy LoVeR at 12:44 AM 2 comments
1 month....
i can't hide this feeling...
the truth is i miss you badly..
it hard for me to forget all the memories
and i can't do that..
i can't lied myself..
IMY....:((


I know it just a dream for me
to have u for the second time..
i tried to accept that
our love end here.......

*thank for giving me a chance to be an important person in ur life*

Wednesday, July 28, 2010

mEReka Part 1

Posted by pInKy LoVeR at 10:50 PM 0 comments
setiap orang ada sahabat..
sahabat baik ke,rapat ke...semuanya adalah sahabat..
entry kali nie nak share pasal friendship..

Apa yang kita alami demi sahabat kadang-kadang melelahkan
dan kadang-kadang menjengkelkan
tapi itulah yang membuatkan sesebuah persahabatan itu indah..
persahabatan tidak terjalin secara automatik
tetapi memerlukan proses yang panjang
seperti besi yang menajamkan besi
dan demikianlah dalam persahabatan
seperti sahabat yang menajamkan sahabatnya..
persahabatan diwarnai dengan pelbagai perasaan
suka-duka
dihiburkan-disakiti
diperhatikan-dikecewakan
didengari-diabaikan
dibantu-ditolak
tapi semua itu dilakukan bukan bertujuan untuk membenci..
seorang sahabat tidak akan menyembunyikan kesalahan
untuk menghindari perselisihan
tapi kerana kasihnya seorang sahabat ia
memberanikan diri untuk menegur..
"our friendship is a gift,i enjoy opening everyday"


William Penn, seorang pengarang AS merungkai makna persahabatan
yang bermaksud
"tidak ada persahabatan jika tidak ada kebebasan,
persahabatan menyukai udara bebas dan tidak terikat pada batas
yang lurus dan sempit,
persahabatan berbicara dengan bebas,bertindak dengan bebas jua,
ianya tidak akan menyakiti kerana tidak ada yang perlu disakiti,
persahabatan selalu memaafkan dan
mudah melupakan kesalahan"

semua orang memerlukan sahabat sejati,
namun tidak semua orang mempu memilikinya
ramai yang telah menikmati akan keindahan sebuah persahabatan
namun ramai juga yang hancur dek dikhianati sahabat sendiri...

"friendship isn't how you forget,but how you forgive,
not how you listen,but how you understand,
not how you see,but how you feel,
and also not how you let it go,but how you hold on"



"i have a hand,u have another, put them together
and we have each other"


*to be continue.....

Sunday, July 25, 2010

he said..

Posted by pInKy LoVeR at 1:28 AM 1 comments
follow ur dream
wherever they lead you to..
don't let worries
stand in your way..
try not to look back,
but always move forward...
live each moment
to the fullest...
believe that you are
capable of getting
what you aim for in life...
that you have the strength
within you to overcome any difficulties...
you can dream
too big or set your sights too high..
go as far where your dream take you
and you will be amazed
with what you can do!!

Thursday, July 15, 2010

kalaulah

Posted by pInKy LoVeR at 12:00 AM 1 comments
buntu..rasa bersalah...sakit hati..
menyampah..geram


si A dan B asyik gadoh tak habis-habis
dari mula2 kenal ada je yang tak kena
kalau si A buat something ada je yang tak kena dimata B
dan begitulah sebaliknya yang terjadi antara mereka
ibarat anjing dengan kucing....
ramai diantara kenalan rapat mereka tahu akan perangai si A dan B
yang masing-masing sentiasa nak berlumba
untuk tunjukkan ego masing-masing

tatkala perkenalan mereka selama satu tahun tetap masih tidak berubah..
masing-masing tidak boleh menerima perangai masing-masing
sahabat baik mereka si S,I,Z sudah muak..mual utk menasihati kedua2
tapi keadaan masih seperti dulu
masih mencari apakah penyelesaian yang terbaik buat A dan B..
mereka masih tidak boleh bertembung muka
pasti ada yang menyakitkan hati salah seorang

tapi sebagai sahabat kepada A dan B..
S,I dan Z hampir menjadi giler mengenangkan perangai A dan B yang seperti
keanak-anakan itu..
S,Idan Z selalu menjadi mangsa keadaan..
apa yang mampu mereka lakukan adalah DIAM,LIHAT dan SENYUM..

S,I dan Z kerap kali berada dalam keadaan dilema apabila nak melakukan sesuatu
mana taknye..
kalau ajak si B
alamak mengamuk la si A tu..
mana tak mengamuknyer..si A tu pantang bertemu muka dengan si B
nie membuatkan si S,I dan Z rasa bersalah..
serba salah pulak..
kalau ajak A,terpinggir plak B tu...
sekarang si S,I dan Z tak tahu sampai bila semua benda nie akan berakhir

kalau korang berada kat tempat S,I dan Z apa yang akan buat
supaya dapat jaga kedua hati si A dan si B tu??



Tuesday, July 13, 2010

teetttt

Posted by pInKy LoVeR at 2:05 AM 0 comments
last week result exam kuar..
so far alhamdullilah semua ok!
result sem lepas meningkat dari sem sebelum nie
tapi kegembiraan dengan result yang agak ok tu hanya sementara jer..
kesedihan menjelma tatkala kegembiraan diraikan semua orang..

Sunday, July 4, 2010

Posted by pInKy LoVeR at 10:39 PM 3 comments
setiap manusia dijadikan tidak sempurna..
sebagai manusia aku pon mcm tu la..
kalau kita anggap diri kita itu bagus
sebenarnya itu adalah perhitungan yang SALAH..
hanya orang sekeliling yang layak untuk menjadi HAKIM kepada diri kita..
kita tidak berhak untuk mengadili diri kita sendiri..
dan semalam diri aku telah diadili oleh 8 orang hakim dalam satu majlis ilmu
memang majlis nie selalu ada tiap2 mggu..
sebagai meningkatkan keimanan dalam diri..
setelah diadili barulah aku tahu siapa diri ini sebenarnya
setiap perbuatan dan tingkah laku yang dibuat ada yang tidak menyenangkan
sesetengah orang..
ingatla dalam dunia nie bukan ko sorang je hidup..
makhluk ALLAH nie ramai
so kalau nak buat apa2 tu tgk la orang sekeliling tu
kena ingat apa yang kita buat tidak semestinya semua orang boleh terima..
nie antara kritikan yang aku terima dalam sehelai kertas kosong
tapi dalam kertas tu juga ditulis kelebihan yang aku ada pada pandangan HAKIM2 tu la
bez pulak bila rasa diri ini diadili sebegini...hehehe


they said:
*lembutkan penggunaan bahasa ketika bercakap
-aku kasar ke??haha-
*jangan gelak kuat sangat
-selalu mmg kalau gelak tak ingat dunia-
*jangan beremosi
-emo ke aku??-
*jangan suka sangat menangis
-sebenarnya nie cara ak lepaskn tension-
*kurangkan main lappy??
-aku pon xfham pe mksudnya..mungkin kurangkan facebooking kot-
*perlahankan suara bila bercakap???
-kuat sangat ke suara ak??-hehe
*jangan malas beribadah
-mmag selalu malas -
*tolong seimbangkan antara xtvt akademik dengan xtvt agama
-no commnt-

tu la antara komen2 yang aku terima hasil adilan HAKIM2 itu..hehe

insyallah seakan sedaya upaya diriku untuk memperbaiki semua itu
sesungguhnya tidak semua makhluk itu sempurna...
*kalau ada tambahan lagi tentang kekurangan diri ini sudikan la mengomen ye...:)))

Sunday, June 27, 2010

semua baru

Posted by pInKy LoVeR at 10:27 PM 0 comments
sem 3 now...
lagi 8 sem menanti...
so far today heppy jer dpt jumpa clsmtes
hari-hariku dimulakan dengan senyuman di pagi hari
berjaya untuk bangun awal setelah 3 mggu subuh 'gajah'..hahaha
teruk rasanya bila berada kat rumah
tapi bila balik hostel dah strt rindu kt sorang budak nie
*danish haiqal*

*sem baru,
*subjek baru
*azam baru
*lecturer baru
*kelas baru
tp
clasmate lame...hehe

hari first kuliah pon dah dapat tugasan
adoiiii la...
xsbr2 nak suruh student buat keje
terima je la dengan readha...
exam???
macam mane la keputusannye..
harap2 lulus semua..takut gak kalau kena repeat..
just wait and see..


.:::pepepon harap sem nie lebih baik dari sem lepas:::.



 

::bila kekunci diketuk:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal