Monday, November 15, 2010

opps..terlebih sudah..........

Posted by pInKy LoVeR at 4:57 AM 3 comments
horray!!!!
that what i feel now...
raa mcam nak menari ala2 super junior lak...
this what i'm waiting for...
HOLIDAY!!!!...
today last paper..EKONOMI
..
hate this..i cant answer it..either fail or pass??
hope i will not repeat this paper...
i dont to see this paper next year...
esok pulang ke kampung..
berHOLIDAY di sana...
yahooo....
boleh
qada' tidur puas2..
makan puas2...
*gemok????
Blogging puas2..
facebooking puas2
..
tgak movie,tv puas2..
buat craft puas2...
and buat semua perkara yang boleh memuaskan hati..


lusa dah nak raya...
emm...apa perlu buat erk??
rasa macam x raya jer...
ada lagu raya aidiladha ker??
tiba2 teringat lak lagu raya dendang perantau...favourite kot...haha
papepon SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA BLOGGER TEGAR.....

dalam sibuk2 nak exam ekonomi yang macam apa entah soalan tadi..
rasa macam nak makan jer kertas soalan eko tadi...
nasib baik orang tepi dan depan ada..kalau tak memang kosong la kertas tu..
macam kain kapan jwapnya..memutih jer...
kenapa ak boleh xleh jawab??
orang lain panjang jer karang
esei??
sebab ak KURANG STUDY..
kenapa ak kurang stdy??
sebab..tgak bawah nie...!!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
.
.
.



nie la sebab dan akibatnya???
XLEH JAWAB EXAM..
padan muka!!
*separuh giler*

so, moral of the story..
dah tau exam tu paper killer...
jgn rajin ambik order.
sengal ker..
duit masuk pon..kalau exam x pass sape nak jawab?
berani buat berani tanggung kan??
padan muka ko, MUNIE>>>>

p/s:raya ke 3 jemput datang umah yer..

Saturday, November 6, 2010

starter

Posted by pInKy LoVeR at 9:38 AM 2 comments

sudah lama rasanya tak menterjah kawasan ini..
not busy with exam..
but with a lot of order...
alhamdullilah..semuanya
dah siap..
thnx pada yang order..hope puas ati la..
skunk kena tumpu pada exam lak..
thirrd paper baru hbas...
ingat nak tutup dh order tap
i..
baru je siap yang tempahan lama..
datang lak tempahan baru..
alhamdulilah...
hope sempat la buat...
tiba2 cuak sal exam la...
ad hampir 25 lagi tempahan yang masih blom disentuh..
but i tried my best....


nie la order budak2 kelas adikku

*pelbagai harga *
-for order inbox me at fb-

max6 huruf *rm3.50*

rm3/pcs
*boleh pilih warna*

*huhh..lega tempahan nie semua dh sampai pada tuanya..
thnx 4 the order...
buat masa nie order hanya untuk budak2 IPGKSM only...
tapi skunk nie order ditutup..
nak cuti dah..
kalau nak awal tahun dpn pon boleh tempah sekarang..
macam2 design..:))


 

::bila kekunci diketuk:: Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal